Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΕΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ






          ΝΟΔΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δελτίο Τύπου 27-1-2011

Ο Μενέλαος Παπασωτηρίου νέος Τομεάρχης Αιτωλοακαρνανίας
   Με τον νέο Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Μενέλαο Παπασωτηρίου συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρρος.
   Κατά την συνάντηση, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας καλωσόρισε τον Μ. Παπασωτηρίου, συζητώντας μαζί του οργανωτικά θέματα, καθώς και ζητήματα που αφορούν το νομό.
   Αναφερόμενος στους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, ο νέος Τομεάρχης επεσήμανε πως «Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς έβαλε το κόμμα σε μια νέα τροχιά και αλλαγή πολιτικής με διακριτούς ρόλους. Όλοι θα προσφέρουν. Ο ρόλος μας δεν περιορίζεται στην απλή  παρατήρηση των εξελίξεων, αλλά στον καθορισμό τους. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι  να κερδίσει πολιτικά αυτούς που μας αντιμετωπίζουν ακόμη με επιφυλακτικότητα. Το ΠΑΣΟΚ τους έχει χάσει οριστικά. Εμείς δεν τους έχουμε κερδίσει ακόμη. Αλλάζουμε ότι πρέπει ν’ αλλάξουμε. Προσπάθεια όλων μας είναι το κόμμα να ξεπεράσει τον εαυτό του.  Αυτό το μεγάλο στοίχημα «να τα αλλάξουμε όλα» δεν είναι διαιρετικό, είναι ενωτικό». Δεν διαχωρίζει τα στελέχη μας σε παλαιά και νέα. Αναδεικνύει στελέχη αλλά και αξιοποιεί τα παλαιά.  Μόνος εχθρός μας είναι η εσωστρέφεια. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, έτσι ώστε η Ν.Δ. να γίνει το κόμμα που ο ελληνικός λαός μπορεί πραγματικά να εμπιστεύεται. Χρειάζεται πολύ δουλειά και συλλογικότητα από όλα τα στελέχη. Η Νέα Δημοκρατία με εμπιστεύτηκε και με όρισε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Τομεάρχη Αιτωλοακαρνανίας. Σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ, τους βουλευτές και με όλα τα κομματικά στελέχη θα εργαστούμε όλοι μαζί με ειλικρίνεια και ήθος για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη της κοινωνίας».

Κοπή πίτας σε Αιτωλικό και Αντίρριο
   Η Δημ.Τ.Ο. Αντιρρίου την Κυριακή 30-1-2011 στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει στο χώρο των γραφείων της,  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Γεροντόπουλος.
   Την ίδια μέρα και ώρα 7.30 μ.μ. η Δημ.Τ.Ο. Αιτωλικού πραγματοποιεί αντίστοιχη εκδήλωση στο καφέ «LOBBY», όπου θα παρευρεθεί η π. βουλευτής Αχαΐας Νατάσα Ράγιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου