Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ

                      
Θεατρικές παραστάσεις με θέμα το Περιβάλλον
Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου  & Αντιρρίου    Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και  Περιβάλλοντος  Πράσινο+ Μπλε  συνεχίζοντας  την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα οικολογίας,
 υλοποίει σειρά Θεατρικών παραστάσεων για μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου. Θεατρικά έργα που ανεβάζουν οι μαθητές με την σημαντική υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους, με θέματα για το Περιβάλλον και τη Διατροφή. Οι μικροί μαθητές αγκάλιασαν αυτή την πρόκληση και με ενθουσιασμό προετοίμασαν  τις παραστάσεις, οι οποίες  και υλοποιούνται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα στη Ναύπακτο έως και τις 13 Μαρτίου 2011.    Η Ειρήνη Ευαγγελάτου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, κάθε βδομάδα είναι κοντά στα σχολεία με σκοπό να υποστηρίξει και να βοηθήσει εκπαιδευτικούς και μαθητές, στο στήσιμο της κάθε παράστασης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους δάσκαλους των τμημάτων των σχολείων που συμμετέχουν, οι οποίοι  δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μεταφέρουν στους μαθητές τα μηνύματα για το περιβάλλον και την διατροφή, που βγαίνουν μέσα από τις παραστάσεις.
   Το πρόγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής:

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010      17.00   1ο Δ.Σ.  Ναυπάκτου ΣΤ’ 1   και   Δ.Σ. Δάφνης  ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011      17.00   2ο Δ.Σ.  Ναυπάκτου ΣΤ’ 1   και   ΣΤ’ 2
23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2011     17.00   3ο Δ.Σ.  Ναυπάκτου ΣΤ’ 1   και   ΣΤ’ 2
06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011    17.00   1ο Δ.Σ.  Ναυπάκτου ΣΤ’ 2   και   Δ.Σ. Εκπαιδευτήρια Πάνου
13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011    17.00   6ο Δ.Σ.  Ναυπάκτου           και   Δ.Σ.  Ξηροπηγάδου
20  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011   17.00        Δ.Σ.  Αντιρρίου              και   7ο Δ.Σ. Ναυπάκτου Ε’
27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2011   17.00   4ο Δ.Σ.  Ναυπάκτου           και   7ο Δ.Σ. Ναυπάκτου Δ’  
& στις 13 ΜΑΡΤΙΟΥ  2011 17.00   Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου

   ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΓΙΝΕΙ  ΣΕ VIDEO  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΚΛΙΚ… εδώ

   Καλούμε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων και όλες τις τάξεις, της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις των μικρών μαθητών, με την βεβαιότητα ότι έχουν να διδαχθούν πολλά από την «θεατρική» αθωότητα των παιδιών.              
   Ευχαριστούμε την εταιρία ARLA FOODS SA, για την ευγενική χορηγία της δράσης < ΟΙΚΟθέατρο > αποδεικνύοντας την κοινωνική ευαισθησία της εταιρίας και των ανθρώπων της.
   Στόχος μας  είναι η εμπλοκή και ευαισθητοποίηση των νεαρών μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων σε μια εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική ενέργεια με θέμα το Περιβάλλον και τη Διατροφή, μέσα από το θέατρο και τον πολιτισμό. Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη.


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου